Gebruikstips

Om je optimaal gebruik te laten maken van het systeem hier een aantal tips die je productiviteit zullen vergroten.

Gebruik omschrijvende namen

Er zit een geavanceerde zoekmachine achter ATool. Bij een slim gekozen naamgeving van bijvoorbeeld uitgaven, kan je veel makkelijker een groep naar voren halen waar je in geinteresseerd bent. Bijvoorbeeld de uitgave: "Huur kantoor Deskowitz November". Nu kan je door Deskowitz in het zoekveld in te vullen al je uitgaven voor Deskowitz terugvinden. Tip voor de geavanceerde gebruiker: De zoekterm "kantoor and deskowitz" levert een nog specifieker resultaat.

 

Bewaar een "hard copy" van facturen

Met ATool is het maken van facturen eenvoudig. Ook is het formaat makkelijk aan te passen. Voor een accurate administratie waarbij geen discussie met klanten mogelijk is raden wij aan om de pdf die je naar de klant stuurt extra als bestand bij de factuur toe te voegen.

Sluit openstaande projecten en taken af als ze klaar zijn

Op veel plaatsen in ATool worden alleen de openstaande projecten of taken als koppel opties gegeven. Dit betekend niet dat het onmogelijk is om aan gesloten projecten en taken nog dingen toe te voegen, maar dit is niet meer zo snel mogelijk als bij normaal gebruik. Dit om de keuzelijsten compact en overzichtelijk te houden.